• Novo
Shipenophy Joga Headstand Stolica, Drvo i PU Jastučići Višenamjenski Joga Headstand Klupa za Kućni Fitness

Shipenophy Joga Headstand Stolica, Drvo i PU Jastučići Višenamjenski Joga Headstand Klupa za Kućni Fitness

Buyers rating:
HRK 626.67

Iznos

Sastoji se od zida, da ne zauzimaju prostor, dvije noge stolice štite stolica za joge od vlage i prljavštine.Zaštitna konstrukcija glave i vrata, izradi vratne kralježnice direktnim i nije lako повреждаемым.Sastoji se od zgodan umjetne jastuci + bold čeličnih cijevi, čiste, čvrste, koji omogućuje slobodno obavljati sve vrste pokreta tijekom fitness.Fizičko-tehnički dizajn, stabilan tlak, siguran i jednostavan za korištenje.Pluralni supresijske struktura, ne samo da može biti odvojena i zadržani ili su prikupili sami, ali isto tako je sigurno i povoljno.Značajke : 1. Sastoji se od zgodan umjetne jastuci + bold čeličnih cijevi, čiste, čvrste, koji omogućuje slobodno obavljati sve vrste pokreta tijekom fitness.2. Pluralni supresijske struktura, ne samo da može biti odvojena i zadržani ili su prikupili sami, ali isto tako je sigurno i povoljno.3. Građen zid, da ne zauzimaju prostor, dvije noge stolice štite stolica za joge od vlage i prljavštine.4. Dizajn glave i vrata, zaštitna, čineći kralježnicu vrata direktnim i nije lako za štetu.5. Fizičko-tehnički dizajn, stabilan tlak, siguran i jednostavan za korištenje.Parametri : Stanje : 100% Vlasnička Novost Tip proizvoda : Joga Headstand Chair Color : Black Assembled Dimenzije : Cca.51x49x36 cm / 20. 1x19. 3x14. 2 in Folded Dimenzije : 43x49 x 15 cm / 16. 9x19. 3x5. 9 Funkcija : Smanjuje umor, pomaže san, кровообращению, opušta kosti, opušta struk i vrat jačaju tijelo, podržavaju zdravlje, oblikuju tijelo.Vez Križem Popis Paket : 1 x Joga Headstand Stolica.

Značajke

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Yoga Headstand Chair
Color:
Black
Assembled Size:
Approx.51 x 49 x 36cm / 20.1 x 19.3 x 14.2in
Folded size:
43 x 49 x 15cm / 16.9 x 19.3 x 5.9in
Function:
Relieve fatigue, promote sleep, blood circulation, relax bones, relax waist and neck, strengthen body, maintain health, shape body.
Package List:
1 x Yoga Headstand Chair :

Proizvodi u kategoriji

Zotos Quantum Insite Osjetljiva kemijska Perms
  • Novo
Ocjena kupaca:

Zotos Quantum Insite Osjetljiva kemijska Perms

Perms Quantum Insite s niskim sadržajem tio, ne sadrži amonijak, sadrži КЕРАМИНОВЫЙ kompleks (poboljšani metabolizam proteina завиватель), koji u kombinaciji sa sili

HRK 59.97