• Novo
xiji U-oblika Četkica za zube, Sigurna Električna Četkica za zube Inteligentni Memorije je Učinkovit za njegu zubi(starija djeca)

xiji U-oblika Četkica za zube, Sigurna Električna Četkica za zube Inteligentni Memorije je Učinkovit za njegu

Buyers rating:
HRK 113.70

Iznos

AUTOMATSKA FUNKCIJA MEMORIJE : Inteligentni navike korisnika memorije, učinkovit i udoban. 5 NAČINA KORIŠTENJA : Električna četkica za zube ima automatsko čišćenje i na 5 različitih načina da se djeca lako se čiste zubi.Možete odabrati način rada power brushing, način comfort i tako dalje Sve različite uzorke izračunati na vrijeme, kako bi se osigurala sigurnost dječjih zuba.EFIKASNOST RADA : Nakon uključenja prekidača je inteligentno mogu automatski četkanje zubi na 360 stupnjeva.To traje samo 50 sekundi, brzo i povoljno.CIJELI VRSTA USTA : Četkica za zube U-oblika i pokriva cijelu površinu zuba, tako da se može očistiti sve zube istovremeno , kao i brižno se odnositi na деснам i emajla.VODOOTPORAN DIZAJN IPX7 : Četkica za zube водонепроницаема i može se koristiti u duši, ne brinući se o oštećenja vodom.On je otporan na vodu po IPX7 standardu, može zaroniti u vodu dubine do 1 metra u trajanju od 30 minuta, bez oštećenja, lako se čisti i sigurno koristi.Značajke : 1. 5 NAČINA KORIŠTENJA : Električna četkica za zube ima automatsko čišćenje i na 5 različitih načina da se djeca lako se čiste zubi.Možete odabrati način rada power brushing, način comfort i tako dalje Sve različite uzorke izračunati na vrijeme, kako bi se osigurala sigurnost dječjih zuba.2. IPX7 VODOOTPORAN DIZAJN : Četkica za zube водонепроницаема i može se koristiti u duši, ne brinući se o oštećenja vodom.On je otporan na vodu po IPX7 standardu, može zaroniti u vodu dubine do 1 metra u trajanju od 30 minuta, bez oštećenja, lako se čisti i sigurno koristi.3. CIJELI VRSTA USTA : Četkica za zube u-oblika i pokriva cijelu površinu zuba, tako da se može očistiti sve zube istovremeno , također je nježna za desni i emajla.4. AUTOMATSKA FUNKCIJA MEMORIJE : Inteligentni navike korisnika memorije, učinkovit i udoban.5. EFIKASNOST RADA : nakon uključenja prekidača je inteligentno mogu automatski čistiti 360 stupnjeva zuba.To traje samo 50 sekundi, brzo i povoljno.Kako koristiti : Trčanje : pritisnite tipku za napajanje jedan put, jedan gumb za rad, 5 mjenjač na izbor : 1 : način masaže, 2 : nježan način, 3 : način čišćenja, 4 : revija za zaštitu desni,e 5 : duboko čišćenje.Isključivanje napajanja : dugi pritisak tipke napajanja u roku od 3 sekunde dovodi do prisilnom pokrivanju radnog statusa četkica za zube.Podešavanje funkcije : pritisnite tipku za on još jednom u radnom stanju, kako biste promijenili drugi način.Punjenje : Umetnite DC3.5mm charging p.

Značajke

Proizvodi u kategoriji

HYFFS Punjiva Električna Četkica za zube-Zelena
  • Novo
Ocjena kupaca:

HYFFS Punjiva Električna Četkica za zube-Zelena

Zaštitite zdravlje zubi : od razmaka između zuba do guma, od mjesta do daha, učinkovito možete izbijeliti zube osvježiti dah i spriječiti bolesti desni.Siguran materijal : punjiva elek

HRK 220.20